ROLLUPPIRATEN.SE

Håller på i skolan med att planera ett event så kollade därför upp vad som kan behövas på själva eventdagen för att till exempel fylla ut en monter med värdefull information.

Kom då in på rolluppiraten.se där dem hade massvis utav olika roll ups, podium, flaggor, banderoller och broschyrställ! Och det är bara för att nämna några av de saker som roll up piraten erbjuder!

För grymma priser kan du få den absolut snyggaste montern på mässan, den bästa reklamen utanför din butik eller marknadsföringen på ett sportevent!
Brukar du stå på olika mässor runt om i Sverige, eller kanske runt om i hela världen, så är rolluppiraten.se garanterat något för dig och ditt företag så att NI kan marknadsföra ert företag och sortiment på absolut bästa sätt!

Även de ungdomar som idag startar egna UF-företag borde ta sig en titt på rolluppiraten.se för att lyckas lite bättre med marknadsföringen och monterutställningen än era konkurrenter i montrarna runt om er!
Gör eran egen design med företagsloggan och kanske en slogan på en flagga, eller sätt ut värdefull information i form av broschyrer i ett broschyrställ och fixa iordning det grymmaste podiet med bilder, text och information som på ett snyggt och enkelt sätt tar sig ut till människorna och de eventuellt blivande kunderna runt om kring er.

Glöm inte det är på rolluppiraten.se som ni hittar det ni behöver till e bästa tänkbara priset!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0