tre dagar ledigt

Har inte orkat blogga sedan i onsdags när jag tältade. hehe ;)
Så slänger ihop ett litet inlägg nu med en sammanfattning utav de senaste dagarna!

Onsdag:
Började med att möta Sebastian på kungsbacka station då vi skulle kicka tillsammans till Iglartjärn (ingen av oss visste vart vi skulle...)
Det gick självklart inga fler bussar dit då på kvällen så vi försökte få någon som redan var där att hämta oss.
Så hörde en snubbe vad vi pratade om och frågade vart vi skulle, så sa vi det och då sa han att om vi väntade några minuter så kunde han köra oss om vi ville. Vi tackae ja till det och åkte med. Men mannen släppte oss på fel sida så vi hamnade vid stensjön istället. Så vi började gå åt det hållet några hade pekat på att vi skulle.
Vi gick i typ en halvtimma åt fel håll innan det körde förbi ett par bilar. Vi tittade på dom men tänkte inte mer på det. Sen kom en av de bilarna tillbaka åh frågade vart vi skulle så sa vi iglartjärn så körde han oss!
När vi hade satt oss i den bilen så frågade han som körde om jag gått på vittra, jag svarade ja, och han bah: Ja, cecilia björck var det va? haha, jamen då var det Axel Frankeståhl som körde! Kul att träffa honom efter typ fem år! (gick i samma klass i sexan)
Vi kom fram till iglartrjärn till sist och då hade vart slagsmål och shit, men det sket vi i så vi började socialisera oss med våra vänner och lite nytt folk.

Jag och Sebastian sov i samma tält som Henke och Oscar som båda låg och snarkade som två björnar...Kul.

Torsdag:
Vaknade av att Henke och Oscar drg ut pinnarna till tältet.. underbart!
Vi gick upp och började packa iordning för att ta bussen klockan ett. (alla andra hade tagit bussen klockan sex, så jag, Oscar, Henke, Sebastian, Hannes, Sara och Sandra var dom enda som var kvar.. haha)
Vi packade ihop alla saker och gick till busshållplatsen som låg typ 20 minuters gångväg från tältplatsen.
Där satt vi och väntade på bussen i någon halvtimma eller timma innan den kom.. fast vi missade den för att vi satt på fel sida.. Så vi fick vänta ytterligare en timma på nästa buss som vi kom med eftersom att vi då stod på rätt sida. hehe..
Kom till Kungsbacka station, Sara, Sandra och Hannes åkte hem till Kungälv medans jag, Oscar, Henke och Sebastian kickade och käkade pizza på Wally's i stan.
Efter det så hängde vi bara en stund i kungsbacka innan vi drog till fjärås och badade.
När vi hade badat så åkte jag och Sebastian till mitt stall och tog hand om Mendez. Oscar och Henke kickade hem.
Efter stallet så åkte vi till stationen och sen gick vi runt i stan en stund. Satte oss och pratade på bryggan. Mys!
Sen kickade hem till mig och bara tog det lugnt.
Gick ut sen igen vid typ ett nångång, eller tidigare.
Gick ut och gick över golfbanan, förbi gamla stallet, till Statoil och köpte chips, cola och choklad. Sen träffade vi Becca i stan. Vi satte oss på stationen och bara tjötade och sen gick jag och Sebastian hem och somnade fort som satan. haha!

Fredag:
Vaknade sjukt sent, käkade frukost och bara degade framför film fram till kvällen då vi kickade till stallet, och sen vandrade runt lite i kungsbacka igen.
Kom hem vid ett eller två igen, duschade, satte igång en film och sen somnade vi.

Lördag:
Vaknade runt tiotiden, men låg och degade hur länge som helst, sen gick vi ut och gick en sväng.
Vid halv två nångång så åkte Sebastian hem, jag duschade och fixade mig och sedan åkte jag på bröllop med mamma, pappa, syster och Mormor!

Nu blire matlagning och sen käka hur mycket som helst!
Bilder från tältningen kommer upp senare!
Kanske även några bilder från bröllopet!

XX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0